Parochieblad ’t Tussendoortje

Het parochieblad wil een informatieblad zijn voor de geloofsgemeenschap O.L.Vrouw Geboorte te Schermerhorn. Het komt zo’n tien maal per jaar uit. Buiten het eigen nieuws zult u ook informatie aantreffen over de regio en de oecumenische activiteiten, georganiseerd door de Raad van Kerken Schermer e.o.

Belangrijke zaken zullen wellicht ook haar weg vinden naar de website www.parochie-maria-moeder-van-god.nl met een verwijzing naar Schermerhorn. Mocht het onverhoopt zo zijn dat u in de parochie woont, maar het parochieblad niet ontvangt, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit te melden bij het nieuwe e-mail adres van de redactie:

redactie@OLVGSchermerhorn.nl

Hier kunt u ook uw kopij voor het parochieblad inzenden. De redactie neemt gaarne uw kopij in ontvangst, maar behoudt zich wel het recht voor artikelen redactioneel te wijzigen of niet te plaatsen als deze niet in overeenstemming zijn met de doelstelling van het parochieblad.

Redactie
– Tineke Blom-Stengs
– Afra Schuit-Timmer
– Marian Berkhout-Feld
– Hans Nieuwkamp

Parochieblad

U kunt het nieuwste parochieblad hier downloaden:

Om het parochieblad te kunnen lezen op computer, laptop, tablet of e-reader, heeft u een PDF reader nodig.

U kunt deze hier downloaden. Klik op “Download nu”, en haal het vinkje weg bij het extra programma in het volgende scherm (dus alleen de reader installeren).